Pályázat
A Magyar Közlöny október 6-i számában közzétett 1716/2015. (X. 6.) Korm. határozat alapján az idei évben mintegy 30 pályázat jelenik meg a GINOP keretében, amelyekből várhatóan mintegy a felére nyújthatnak be pályázatot közvetlenül a vállalkozások.

A GINOP 1. prioritása a kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szól, és többek közt olyan kiírások várhatóak, mint Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatás-nyújtásának támogatása vagy Beszállítói integrátorok és beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása.

A módosított fejlesztési keret szerint nem kerülnek kiírásra az idei évben a kombinált hiteltermékekkel megjelenő vállalkozói épületenergetikai, valamint az informatikai pályázati felhívások az uniós szabályozás késedelme miatt. A következő nagyobb érdeklődésre számot tartó pályázatok a beszállítói, a prototípus-, termék-, és technológiafejlesztési, a gyakornoki program, valamint a munkahelyi kompetenciafejlesztési felhívások lesznek.

A vonatkozó kormányhatározat az alábbi linken érhető el: http://www.magyarkozlony.hu/dokumentumok/c820147824cac5a7b4abfb53cb3e388e86830372/megtekintes

Feldolgozás folyamatban...