Hírek

Az RVA nyereményjátékának nyertese: Holovits Tamás vállalkozó

2017.04.10

A Magyar Mikrofinanaszírozási Hálózat 2017-et a Szociális Mikrofinanszírozás Évének nyilvánította. Magyarországon éppen 25 éve indultak el az első, szociális szempontokat is figyelembe vevő hitelkonstrukciók, és az évforduló alkalmából fel szeretné hívni a szociális hitelezés fontosságára a figyelmet a főként megyei és fővárosi vállalkozásfejlesztési alapítványokat tömörítő hálózat.

2017.01.25

Szakmai javaslatok az egységes európai mikrofinanszírozási szektor megteremtése érdekében

2016.10.25

Az egymástól függetlenül működő nemzeti mikrofinanszírozási hálózatok nemzetközi szövetségként erősödnek tovább – ez volt a legfőbb üzenete a MicroFiNet hálózat megalapításának, melyre a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kezdeményezésére Fehérváron került sor a múlt héten.

2016.05.13

Fontos eredményekkel zárult az RVA társszervezésében megtartott nemzetközi mikrofinanszírozási workshop Budapesten

2016.03.31

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködésben tervezi elindítani a Székesfehérvári Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programját, mely novembertől nyújthat kedvező hitellehetőséget a városban székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikrovállalkozások számára.

2015.10.28

A kormányzat módosította a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2015. évre szóló fejlesztési keretét. A vonatkozó kormányhatározat értelmében idén még mintegy 30 pályázat jelenik meg, melyek nagy részén KKV-k is jó eséllyel indulhatnak.

2015.10.27

Országszerte 5 helyszínen tartottak mikrofinanszírozással kapcsolatos rendezvényeket, programokat az európai kezdeményezéshez kapcsolódó Magyar Mikrofinanszírozási Hét keretében. A rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a szélesebb közönség figyelmét a mikrofinanszírozás jelentőségére a munkahelyteremtésben és a gazdaságfejlesztésben.

2015.10.27

Feldolgozás folyamatban...